avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retinerea cotizatiei pentru sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retinerea cotizatiei pentru sindicat

buna ziua
in situatia in care sunt membru dintr-un sindicat, iar timp de 2 ani am avut contractul de munca suspendat, la intoarcere la serviciu atat eu cat si angajatorul a uitat de retinerea pe stat a acestei retineri, se mai poate face ????
vorbim de 4 luni in care nu s-a achitat aceasta cotizatie, exista o modalitate de rezolvare a acestei situatii?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 23 Februarie 2012
Da, se poate plati retroactiv pentru cele 4 luni ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatie sindicat eduardvl eduardvl Cum se procedeaza atunci cand angajatorul nu doreste sa retina cotizatia membrilor de sindicat pe statul de plata? Cum il putem determina sa faca acest lucru? ... (vezi toată discuția)
Contributie sindicat pentru nemembrii de sindicat iuliandum iuliandum Buna ziua, Situatia se afla in felul urmator: Am fost membru de sindicat pana cand am fost exclus din aceasta organizatie intrucat am semnat o plangere ... (vezi toată discuția)
Cotizatia de sindicat ContSters46197 ContSters46197 Stiu ca exista obligatia de a deduce cotizatia de sindicat din venit dar, as dori sa stiu daca exista obligatia de a retine cotizatia sindicala pe statul de ... (vezi toată discuția)