am avut un accident rutier,persoana vinovata fiind eu,am incheiat cu celalalt sofer foia de intelegere amiabilala firma unde am avut eu asigurarea.Respectivul avand CASCO la alta firma si-a facut reparatiile pe CASCO.Acum mie mi-a venit o citatie sa ma prezint un tribunal din Bucuresti(eu fiind din Hunedoara,acolo a avut loc si accidentul) unde "in calitate de intervenient" mi se cere sa "oblig parata" (in speta fima mea de asigurari) sa plateasca suma de X lei cat au costat reparatiile .Ce e de facut deoarece e incomod sa ma deplasez eu de la Hundoara la Bucuresti
Trimiteti intampinare in care va sustineti declaratiile initiale si specificati faptul ca la data accidentului erati asigurat la socetatea X cu polita RCA seria si numarul Y. Solicitati ca actiunea in instanta sa se desfasoare in lipsa dumneavoastra si motivati acest lucru.
In rest este... can-can... o sa cheme societatea de asigurari in garantie... este un caz tipic de regres. Dumneavoastra nu aveti nici-o obligatie de plata si nici nu ve-ti plati o eventuala diferenta, asta ramanand in seama asiguratorului Casco.
Accident rutier
gigel_78
in data de 10 .02 .2011 am avut un accident de circulatie in urma caruia am avariat un autoturismmarca matiz.. el a franat brusc si eu am intrat in el. ... (vezi toată discuția)