avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... og5/2001 sau o.u.g.119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

og5/2001 sau o.u.g.119/2007

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati intr-o dilema.Am executat niste lucrari pentru o Primarie dar nu am contract si nici facturi semnate de ei,in schimb am masuratorile lucrarilor executate semnate si stampilate de ei,am un raport de expertiza judiciara care a fost facut intr-o actiune anterioara si cu care au fost deacord si au inteles sa nu-l conteste si mai am un inscris semnat si stampilat de ei in care spun ca recunosc toate lucrarile.Pe ce fel de actiune pot sa ma judec,og5/2001 sau o.u.g119/2007,sa ce alta actiune pot sa promovez pentru sa-mi recuperez banii munciti!!!
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 09:45, 26 Februarie 2012
multumesc mult pentru raspunsuri!!!
....mai este un aspect care nu prea stiu cum sta ,daca vrei sa pui sub executare silita o primarie(avand emisa somatie pe og5/2001,dupa care investire si mai apoi sa ceri incuviintare la instanta sa o executi silit),cica nu poti ca exista nu stiu ce ordonanta care 6 luni nu te lasa sa o executi????Ati auzit de asa ceva???Care ar fi acea ordonanta???

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi semnate si neplatite ralu1 ralu1 Buna ziua, Situatia pe scurt este asa: avem contract semnat cu firma pt prestari servcii la un imobil. Serviciile s-au executat, s-a semnat proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata melcsy melcsy va rog frumos sa-mi ziceti pentru suma care depaseste 1 miliard ( lei vechi) cererea se introduce la tribunal? sau la judecatorie? emiterea unei ordonanţe ... (vezi toată discuția)
Executare vs suspendare alexa231980 alexa231980 pot executa silit o firma care a cerut suspendarea activitatii pentru 3 ani? exact cat sa mi se prescrie dreptul de a pune in executare hotararea (vezi toată discuția)