avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

masa credala

ma intereseaza ce sanse mai am sa recuperez o dauna de la un fost angajator care in urma unei sentinte judecatoresti nu si-a achitat datoria,iar acum a intrat in insolventa.
ce trebuie sa fac ca sa ma inscriu la acesta masa credala?
Cel mai recent răspuns: lacry_day , utilizator 15:12, 24 Februarie 2012
Sa va adresati lichidatorului numit de catre judecatorul sindic , caruia ii prezentati sentinta judecatoreasca . Formulati in scris solicitarea dvs.
Mentionez faptul ca plata obligatiilor salariale sint prioritare , deci inaintea celorlalte create .
Bafta !
multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Avem o firma care ne datoreaza o suma de bani din septembrie 2006, pe suma respectiva sunt intocmite doua facturi semnate de un fost angajat al ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)