avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum imi dovedesc venitul lunar pe care il am in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum imi dovedesc venitul lunar pe care il am in Romania, in Marea Britanie?

Doresc sa stiu daca dovedind faptul ca am un venit mic, as fi scutita de plata tribunalului la un divort, in Anglia. Mentionez faptul ca am locuit acolo 3,5 ani, timp in care am platit taxe.
O adeverinta de salariu, tradusa si legalizata ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:35, 24 Februarie 2012
intrebati la tribunal in Anglia, acesta est eun site de legislatie romaneasca...nu este aceeasi in Anglia:D...tot acolo aflati ce documente va trebuie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Hotare divort copie legalizata irina4041 irina4041 doresc sa lucrez in strainatate si imi trebuie printre alte 1000 de documente, copie legalizata dupa hotarea de divort. acum tribunalul e in protest si nu pot ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)