avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Actele necesare pentru dosarul de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Actele necesare pentru dosarul de pensie

buna ziua,unchiul meu a muncit in mai multe zone ale tari inainte 1989,as dori sa ma indrumati cum stringem ,"datele,hirtile etc."pentru dosarul de pesie,precizez ca a muncit in jud ARAD-loc NADAB la C.A.P .VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:12, 26 Februarie 2012
Unchiul dvs. trebuie sa solicite de la CAP adeverinta cu normele agricole realizate si planificate. Pe baza acesteia, cei de la pensii vor calcula timpul util. Timpul util realizat de agricultori constituie stagiu de cotizare in sistemul public de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie agricultor valentin72 valentin72 buna ziua soacra mea are 17 ani munciti la CAP pe cartea de munca ,acum este bolnava cu plamanii de 10 ani. as dori sa stiu daca are drept de pensie si dupa ... (vezi toată discuția)
Pensie agricultor carmen.tomozei carmen.tomozei Buna ziua, Mama mea este nascuta in 04.05.1952 si are 18 ani de munca CAP+3 ANI pe care nu ii gaseste in arhivele fostului CAP.Cand poate iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea la normele cap? eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu cum se calculeaza vechime in cazul normelor CAP. Si daca se poate si temeiul legal unde se precizeaza modul de calcul. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)