Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Pe scurt, sotul solicita in actiunea de partaj bunuri care nu mai exista. Exemplu: 4 masini de spalat, 5 frigidere, 3 aragaze. Acestea au fost odata, dar cu timpul au fost inlocuite in decurs de 17 ani de casnicie. cine trebuie sa probeze ca aceste bunuri au fos?
Mentionez ca nu mai exista acte doveditoare ca au fost achizitionate si nici fizic ele nu mai exista.
- La proba cu inscrisuri nu a depus nimic (acte doveditoare, facturi)
- La proba cu martori(este vorba despre martorii lui), in declaratiil acestora nu este mentionat nimic cu privire la existenta bunurilor solicitate de el.
- In afara de bunurile amintite mai sus, fostul sot solicita si alte bunuri care nu au existat niciodata.
Cui ii revine sarcina sa probeze ca acele bunuri au existat?
Va rog sa ma lamuriti.
Eu nu stiu cum sa probez ca acele bunuri n-au existat.
De exemplu, eu pot proba ca masina care a cerut-o la partaj (pe care o conduc eu acum) nu este a mea. Vin cu talonul si demonstrez. Dar cu bunurile care n-au existat cum pot dovedi eu ca n-au fost.
Multumesc frumos
Exemplu: 4 masini de spalat, 5 frigidere, 3 aragaze. Acestea au fost odata, dar cu timpul au fost inlocuite in decurs de 17 ani de casnicie.
Se impart bunurile cu care au fost inlocuite. La cine au ramas bunurile respective in momentul divortului? Daca persoana nu le mai are, nu are decat sa le inlocuiasca cu contravaloarea lor. Ramane in sarcina dv sa va folositi de orice mijloc de proba pentru a demonstra ca acele bunuri au existat sau nu.
Acele masini de spalat s-au uzat. Una singura mai exista si a ramas in casa unde locuiesc eu(el parasind domiciliul) E normal ca de fiecare data cand s-a cumparat una noua cea veche a fost aruncata.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Nelamuriri
ContSters138888
Sunt casatorita din august 2008.Apartamentul in care locuim este pe numele soacrei.Am vrut sa divortez in mai multe randuri insa sotul m-a amenintat ca \" ma ... (vezi toată discuția)