avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII,TAXE MEDIU
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII,TAXE MEDIU

Buna ziua, sunt incepatoare in domeniu si nu prea stiu de unde sa incep...Firma la care lucrez face cutii de ambalaje si alte produse din carton (achizitionam carton, coala tiparita si aracet, le prelucram - caseram si stantam - si vindem mai departe cutiile sau standurile de carton). Deseurile de carton rezultate sunt ridicate de catre o firma cu care avem contract. Se intentioneaza incheierea unui contract de preluare a responsabilitatii cu o firma autorizata de min. mediului.....

Intrebarea mea este : in afara de situatia cu cantitatea de ambalaj introdusa pe piata pe care o transmitem firmei care preia responsabilitatea, ce mai trebuie sa fac? Ce situatii, raportari, plata de taxe ..etc mai sunt in domeniul mediului (chiar vreau sa fim in regula cu toate acestea dar nu stiu de unde sa incep...

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:04, 26 Februarie 2012
Declaratia la mediu si bineinteles plata taxei care rezulta din declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia la fondul de mediu -ambalaje introduse pe piata bigi bigi Buna am o firma (comert en gros) care face importuri de bunuri, care vin ambalate pe paleti, in cutii de carton si folii de plastic. Pana la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Taxa ambalaje import gabibotea gabibotea In cazul in care am importat niste produse care erau ambalate in cutii de carton avem obligatia declararii lunare a cantitatilor de ambalaje introduse pe ... (vezi toată discuția)
Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)