avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... actiune in justitie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

actiune in justitie

Ca sa recuperez o datorie de la angajator(diurna deplasare in strainatate),trebuie sa-l actionez in justitie.Intrebarea mea(de fapt intrebarile),Unde trebuie deschisa actiunea?(angajatorul este din Tg.Mures iar eu locuiesc in Bucuresti),Care sunt costurile inaintarii dosarului?Pot deschid actiunea singur?(fara sa fiu reprezentat de un avocat);Care ar putea fii problemele intr-un asemenea dosar?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:58, 24 Februarie 2012
Actiunea se depune la Tribunalul Bucuresti .si este scutita de plata taxelor judiciare.
Actiunea se poate depune si fara a va angaja un avocat ... de asemenea , va puteti reprezenta singur in fata instantei de judecata.
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
la tribunalul Bucuresti.
e scutita de taxa de timbru , recomandabil ar fi sa apelati la un avocat , macar sa v-o redacteze. pe urma si eu cred ca , daca situatia este clara si rezulta din acte nu aveti neaparat nevoie sa va reprezinte un avocat. desigur, asta ramane la aprecierea dvs, deoarece instanta nu are obligatia sa va asigure si apararea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca nu s-a recalculat corect salariul ContSters134600 ContSters134600 Buna ziua Povestea mea este lunga, am deschis un subiect pe aceasta tema (cine doreste pt.lamuriri poate sa studieze subiectele deschise de mine), am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Cunosteti unde sa ma adresez sa dau in judecata firma pt neplata salariu? dprimaru dprimaru as dori un nr de tel sa un contact unde sa pot sa dau in judecata firma unde am lucrat pt neplata salariu am inteles ca sejudeca in regim de urgenta si nu ma ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a platit debitele restante desi am demisionat de 1 an jumate constantin_01 constantin_01 Buna ziua, Acum 2 ani m-am angajat la o firma romaneasca din Bucuresti ca inginer. Este o firma multinationala ce are sedii in aproape toate tarile europene ... (vezi toată discuția)