avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... subiect special: e posibil ca cineva sa fi terminat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

subiect special: e posibil ca cineva sa fi terminat facultatea la varsta de 17 ani?

E posibil ca cineva sa fi terminat facultatea la 17 ani?Acum poate se poate numai ca persoana are acum 25 de ani deci toata treaba se intampla acum 8 ani...cum putea un parinte de copil sa obtina aprobarea in vremea accea?:O
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
alpyne, utilizator
Cel mai recent răspuns: alpyne , utilizator 17:06, 24 Februarie 2012
Este imposibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere laura_dulgheru laura_dulgheru buna. am si eu cateva intrebari legate de pensia de intretinere. tatal meu imi platea pensie de intretinere pentru ca eram la facultate. din luna mai mi-a ... (vezi toată discuția)
Conditii pensie de intretinere freeanifer freeanifer Platesc pensie de intretinere copilului meu, student in anul 4. Copilul are 22 de ani . Pina la ce virsta a copilului voi face acest lucru sau cit timp ... (vezi toată discuția)
Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)