avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nepredarea masinii firmei de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nepredarea masinii firmei de leasing

Buna seara,varul meu a achizitionat o masina in sistem leasing si dupa aproape 3 ani nu a mai reusit sa plateasca dar nici nu a predat masina fimei de leasing.Intrebaree ce repercursiuni poate atrage nepredarea masinii.Poate primi pedapsa cu inchisoarea? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Serghei_B , utilizator 09:14, 25 Februarie 2012
In primul rand societatea de leasing va incerca sa-si recupereze masina, in al doilea rand va trb sa plateasca penalitati (depinde de contract in ce forma), probabil dupa va preda cazul un firme de recuperari leasing si in cele din urma se va depune plangere penala la politie.

Nu e cazuld e pedeapsa cu inchisoarea, atentie cu cei de la recuperari ei au agenti in trafic care cauta masinile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing nicole11 nicole11 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatorul caz : - in legatura cu o masina luata in leasing pe firma . mentionez ca ratele la acest ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat adela22 adela22 Buna ziua,va rog mult sa-mi dati un sfat : acum aproximativ o saptamana si ceva am primit la domiciliul socrilor unde este masina sotului inmatriculata o ... (vezi toată discuția)
Leasing mihaelamela mihaelamela buna seara va rog indrumatima si pe mine cum as putea anula rezilierea unui contract de leasing,am un renault symbol luat de la ei iar acum pentru ca am ... (vezi toată discuția)