Buna ziua! Problema mea sta in felul urmator tatal meu impreuna cu alti 5 frati au mostenit de la bunica mea 1ha 9500mp in urma desfintarii coperativei agrigole in baza legii 18/1991 pe acest titlu de propietate exista 4 parcele de pamant 2 in extravilan de 1ha1800mp respectiv 1800mp si 2 parcele intravilan de 3500mp si respectiv 2600mp. Acea parcela de 2600mp se afla in spatele casei si a fost lucrata de parintii mei de cand ma stiu plus ca am platit impozit pe ea. Acum as dori sa vand casa si curtea de 800mp si aceea parcela de 2600mp. Stiu ca trebuie sa dezbat succesiunea dupa tata care apare pe acest titlu si apoi se fac iesirea din indviziune, problema e ca nu prea ma inteleg cu verisorii mei si ei nu au dezbatut succesiunea dupa unchii mei, dintre cei 5 unchi umai unul mai traieste.Ce e de facut in aceasta situatie ca eu sa pot vinde accea parcela din spatele casei?Se poate merge cu verisorii mei la notar si sa isi de-a acordul ca accea parcela sa mi-o trec pe nume?doi dintre verisori sunt plecati in strainatate. Ce posibilitati sunt sa intru in legalitate?
Va multumesc Marius
Trebuie dezbatute succesiunile, la notar nu se poate Decat pe cale amiabila , daca va hotarati asa verii care sunt plecati sa dea procura de reorezentare la succesiune si partaj la Consulatul Romaniei din Tara unde se afla acestia sau la un notar de acolo apostilata si trimisa in Tara tradusa si legalizata. Daca nu va intelegeti trebuie sa mergeti in instanta, insa in prealabil trebuie obtinuta de la notar o incheiere prealabila si obligatorie data de acesta.
Insa fara dezbaterea succesiunilor nu se poate face nimic.
Vanzare teren
gremlin
Buna seara, am un titlu de proprietate cu o suprafata de 5ha pe care doresc sa o vand.Titulari sunt tatal meu si fratele lui dar amandoi au decedat inainte de ... (vezi toată discuția)
Mostenire
irinacornelia
buna ziua ! am nevoie de un raspuns de la dvs,va rog mult.Bunica mea a decedat acum 6 ani.A avut 2 copii,unul nerecunoscut si trecut pe numele ei de fata* si ... (vezi toată discuția)