avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA vanzare sau donatie masina
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

vanzare sau donatie masina

Buna ziua, am o masina din 2005 pe firma si vreau sa o trec pe numele sotului.ca sa evit tva.ul catre stat cum ma sfatuiti sa procedez

- sa fac acte de vanzare cumparare sau
- sa fac act de donatie
Poate imi dati si alte solutii.Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 12:40, 25 Februarie 2012
avand in vedere ca masina este din anul 2005 achizitionata, deja valoarea acesteia s-a amortizat complet. acum depinde ce fel de masina aveti si in ce stare este pt a face "acte de vanzare cumparare" la un pret cat mai mic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere autovehicul de pe persoana juridica pe persoana fizica lrskzm lrskzm Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Sotul meu a cumparat o masina acum doi ani si fiind tanar si cu permisul de doar un an, a fost sfatuit ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament de firma parinti/ copii bianca111 bianca111 Buna ziua. As avea nevoie de cateva sfaturi, locuiesc intr-un apartament aflat in proprietatea firmei parintilor mei si am dori sa reglementam aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa stiu ce pot face in situația următoare. ... User4567 User4567 Buna ziua! As dori sa stiu ce pot face in situația următoare. Fiul meu și-a achiziționat un autoturism pe numele meu din proprii lui bani, eu urmând sa ... (vezi toată discuția)