avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie sau act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie sau act vanzare cumparare

Buna ziua. As dori sa stiu ce poate fi mai bine facut in cazul in care mama vrea sa treaca casa si terenurile aferente acesteia, fiicei. Mentionez ca mama a dobandit casa in urma succesiunii iar fiica este unic mostenitor.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 16:14, 27 Februarie 2012
Nu mai intampina nicio problema. La decesul mamei daca aceasta nu mai are niciun bun in patrimoniu , succesiunea nu are obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pt.mostenire pr1272 pr1272 Buna ziua, Inainte de a doua casatorie mama mea a cumparat o casa, dupa aceia s-a casatorit. Ea are 1 copil el 1 copil. Dupa decesul mamei cum se imparte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un apartament proprietate personală si doresc ... 2NAEL 2NAEL Bună ziua! Am un apartament proprietate personală si doresc să mă recăsătoresc. Apartamentul vreau să rămană moștenire fiicei mele din prima ... (vezi toată discuția)
Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)