avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pierderi acte - ce pot face?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pierderi acte - ce pot face?

pierdut civ auto second imatriculata pe giurgiu plus contracte vinzare cumparare mentionez ca am inregistrat masina la taxe si impozite pe numele meu inainte de perdere acum nu pot trece masina pe numele meu ce pot face sa intru in legalitate eu sint din botosani propietaru din giurgiu ` am factura dar este facuta intre propietar si persoana de la care am cumparat masina ce pot face sa imatriculez masina pe numele meu
cel mai bine ar fi sa intrebati la inmatriculari...:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare auto fara fiscal Cristi08 Cristi08 Buna seara.In luna octombrie am achizitionat o masina second-hand deja inscrisa in Romania.Problema este ca masina inainte sa ajunga la mine a trecut pe la doi ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare cumparare pentru un vehicol folosit din 2008 toader1954 toader1954 Salutare . am vindut o dacie 1310 in anu 2008 luna a 7-a la un sucevean eu find din botosani dupa care am fost plecat din tara , platind impozit pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua ,fiul cumpara o m masina si face acte de vinzare cumparare cu propietarul dar nu o mai imatriculeaza pe numele sau .In baza acelui simplu act de ... (vezi toată discuția)