Buna ziua spunet-im o solutie anul trecut am vandut o masina,cand am vandut am scos certificat fiscal de la primarie,noul proprietar sa dus acasa si la inregitrat la primarie unde a platit pe 3 sapt impozit dupa care la vandut din nou.Eu anul asta m-am dus la primarie ca sa platesc impozitul si m-am trezit ca inca este pe numele meu si trebuie sa platesc impozit,mi sa zis ca pana cand detinatorul automobilului,nu trimite fisa de radieresau o copie dupa talonul nou trebuie sa platesc impozit ,problema este ca nu stiu unde este masina acum.#-o
Contactati personal SPR evidenta auto,detaliati succesiunea de evenimente,probati instrainarea vehicului
Autoritatea urmeaza sa verifice baza proprie de date si poate emite dovada in baza careia autoritatea fiscala va dispune radierea auto ,numai dupa achitarea integrala a debitelor in urmarire
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere masina
iulyus02
Salut,acum 4 ani am vandut o dacia 1310 decat cu chitanta de mana si cu doi martori,celui care am vandut-o acum nu mai vrea sa facem actele de ... (vezi toată discuția)