avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... De la secretara la consilier juridic
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

De la secretara la consilier juridic

am o intrebare
am o societate la care fac protectia muncii ; am o angajata pe postul de secretara dar urmeaza sa isi schimbe profesia in consilier juridic
intrebarea mea este: din momentul in care isi va schimba functia imi trebuie alta fisa sau merg pe aceeasi fisa?
va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters243502 , utilizator 22:56, 26 Februarie 2012
foarte lamuritor raspunsul dumneavoastra
va multumesc=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa administrator? ContSters243502 ContSters243502 Buna seara sunt incepatoare in domeniul acest domeniu as vrea sa stiu daca pentru administrator se intocmeste fisa la fel ca si pentru ceilalti ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie angajat NFSV NFSV Buna ziua, Daca se schimba functia unui angajat, de ex nu va mai fi sudor, ci sofer, ce tip de instruire ar tb facuta? Se va face o instruire suplimentara, ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa participe la instructajul introductiv-general ralucapavelescu ralucapavelescu Buna ziua, Ma confront cu urmatoarea problema: Angajat nou. In prima zi a venit pentru instruire, dar dansul s-a plictisit si a spus ca trebuie sa plece. Nu ... (vezi toată discuția)