avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martor

Concubinul surori mele care este tolerat in spatiul mostenit de mine si sora mea ,eu ne locuind acolo efectiv ci mergand facultativ deoarece locuiesc in Bucuresti,intampin mereu refuzul din partea concubinului si a surori mele de a ma lasa sa intru in spatiul mostenit de mine si sora mea .Mentionez ca doresc sa merg acolo pentru a-mi lua bunurile personale pe care au pus sechestru si nu vor sa-mi le mai dea .Anumite lucruri a inceput deja sa le vanda cu toate ca eu i-am trimis o notificare printr-un cabinet de avocatura.Pe data de 24.02.12 am fost eu si sora mea in cabinetul de avocatura al avocatei surori mele afladu-se si concubinul acolo care de fata fiind si avocata surori mele concubinul mi-a strigat vorbe grele care nu le suporta nici hartia Va rog mult sa ma scuzati ca abuzez de bunavointa dumneavoastra pentru a-mi da un raspuns pertinent fata de cele relatate si daca pot sa pun pe avocata surori mele ca martor care a auzit acele injuri si chiar a incercat sa-l potoleasca intrun proces care as dori sa-l intentez inpotriva concubinului si chiar sa cer evacuarea lui din aceasta mostenire .Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 17:43, 26 Februarie 2012
Depuneti plangere penala la politie impotriva concubinului pentru comiterea infractiunii de furt.Indicati ca martora pe avocata dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietenul surorii mele poate fi evacuat din casa părinților? Mikkutza Mikkutza Buna seara. Ma confrunt cu o problemă si as dori sa stiu legal ce pot face. Locuiesc temporar in casa părinților (apartamentul meu fiind in ... (vezi toată discuția)
Actiune evacuare emine emine Buna ziua, Mama a deschis o actiune de evacure pe 30.04.2015 impotriva surorii mele si concubinului acestea. A platit 300 lei texe si 500 onorariu avocat. ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral flodin47 flodin47 Pe data de 24.02.12 am fost la la Judecatoria Slatina unde ma judec pentru partaj sucesoral cu sora mea .Instanta ,avocatul meu si avocata paratei au insitat ... (vezi toată discuția)