avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dupa notificare...ce urmeaza?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dupa notificare...ce urmeaza?

Buna seara!
Am si eu o intrebare..Dupa ce depui o notificare la care nu ti se raspunde (nu stiu care este termenul in care ti se poate raspunde) ce faci?
Cel mai recent răspuns: virginia_blend , utilizator 23:12, 26 Februarie 2012
Detaliati continutul notificarii si contextul emiterii acesteia
Am notificat (daca pot spunne asa...am scris-o eu cu ce am mai citit pe net, cu ce mai stiam si eu din legislatie) o societate de asigurari de viata ca eu figurez cu un cod RAF de la CSA (acest cod se da celor care au un contract cu o societate de asigurari pentru a vinde asigurari in numele acelei societati, acest cod RAF este ca un CNP al asigurarilor) pentru a intermedia asigurari in numele lor, lucu care nu ar avea cum deoarece eu nu am semnat nici un contract cu ei in acest sens.Le-am spus ca vreau sa imi stearga codul si sa imi raspunda in scris de unde au datele mele personale.Prima parte am facut-o eu cu "notificarea"...dar cand nu stii mai bine nu te bagi...nu?Acum ma intreb cat timp trebuie sa astept raspunsul lor..si daca nu raspund ce pot face?
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea cnp-ului de catre angajator fara acordul meu virginia_blend virginia_blend Buna seara, ma confrunt cu o problema...destul de mare din punctul meu de vedere.Lucrez cu contract de munca la o societate de asigurari, luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Cod raf CAMY_3 CAMY_3 Buna ziua! As dori sa stiu daca este legal ca un agent in asigurari sa lucreze fara cod raf, ci doar cu nr de inregistrare.Este posibil asa ceva? va multumesc! (vezi toată discuția)
Teapa de la o agentie de turism: cum recuperez banii? andreearostofolu andreearostofolu Buna seara, Doresc un sfat in privinta unei situatii in care ma aflu cu o agentie de turism. In iulie am achitat pe baza de factura un bilet dus-intors ... (vezi toată discuția)