avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Constituire PFA, activitate si pe teritoriul altor ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Constituire PFA, activitate si pe teritoriul altor state din U.E.

1. As dori sa stiu care sunt pasii de urmat (teoretic si practic) pentru constituirea PFA dupa ultima legislatie in vigoare (si care este aceasta).

2. Cum pot constitui PFA astfel incat sa desfasor activitati si pe teritoriul UE.

3. Avand in vedere ca doresc sa desfasor activitatea la domiciliul clientului in prima faza, cum pot evita culegerea de semnaturi din partea vecinilor de apartament. (de la domiciliul meu)

Am inteles ca pot alege domiciliul clientului si un contract de comodat cu o alta persoana dar nu sunt sigur daca este asa si daca asta nu ar insemna un alt sir de semnaturi de la vecinii persoanei respective.

Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:14, 26 Februarie 2012
Gasiti aici raspunsurile:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitate pfa in ue valiway valiway Buna ziua Va rog sa-mi transmiteti daca stie cineva modul in care este reglementata activitatea unei PFA intr-un alt stat membru UE: daca se poate, ce ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor cicea cicea am un pfa desfasor activitatea fara acordul vecinilor enevoie de el sa-u nu mentionez fac zgomot vulcanizare.moara (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)