avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Apartament - sa vand sau mai astept?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Apartament - sa vand sau mai astept?

Vreau sa-mi vand apartamentul din Bucuresti.Creste sau scade pretul daca nu am gresie,faianta,parchet?Ma gandeam ca poate viitorul cumparator o sa investeasca mai mult daca nu o sa-i placa gresia,faianta,parchetul si astfel trebuie sa investeasca sa le dea jos.Astept un raspuns sa ma lamuresc.Si cam cat variaza pretul unui apartament in momentul de fata dak am 67 mp,confort1,semidecomandat,e construit dupa 1977.Se merita sa-l vand acum?Sau sa mai astept?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: SEBASTIAN VITTA , Expert judiciar 16:41, 19 Aprilie 2012
Atunci cand se evalueaza un apartament au importantă mai mulți factori precum: localizarea imobilului in care se afla apartamentul, etajul la care este situat, poziția apartamentului(vederea - e cunoscut ca un apartament cu vedere pe fata este mai scump decât unul cu vedere pe spate ) , imbunatatirile existente in apartament care aduc plus valoare apartamentului, anul construirii imobilului etc...
Referitor la " sa vând acum sau sa mai astept" răspunsul meu este următorul: important este ceea ce faceți cu banii fiindcă este evident ca daca prețurile la imobiliare cresc , atunci cresc gradual si in întreg domeniul - deci , daca vindeti un apartament ca sa cumparati un altul , atunci nu are importantă cand vindeti....daca insa vindeti ca sa folosiți banii pentru altceva , este relevante numai necesitatea de a vinde! ( spre exemplu : va vindeti apartamentul pentru a va opera pe inima ! E clar ca e mai importantă viața Dvs decât așteptarea unui pret mai bun!)
Succes!
D33a16 a scris:

Creste sau scade pretul daca nu am gresie,faianta,parchet?Ma gandeam ca poate viitorul cumparator o sa investeasca mai mult daca nu o sa-i placa gresia,faianta,parchetul si astfel trebuie sa investeasca sa le dea jos.Astept un raspuns sa ma lamuresc.


In primul rand reparatii peretii, zugraviti-l (preferabil in alb), si schimbati tot ce este vechi, rupt; pune-ti un parchet laminat daca aveti linoleum deteriorat, raschetati si lacuiti parchetul masiv daca e cazul.
Si eliberati-l de mobilier, sa fie gol, o sa dea senzatia de spatiu.
Faianta, gresia sunt un pic mai costisitoare (min 60 lei/mp- gresie, adeziv, manopera), gusturile difera, dar va recuperati banii investiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parchetarul mi-a distrus parchetul nou și nu mai vine să-l repare. nu avem contract pentru montaj și finisare, nu mai vin la lucru, nu răspund la telefon, ce ne sfătuiți? un_kopill un_kopill Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema care nu se mai rezolva de 2 luni. Am achizitionat un parchet din lemn masiv de la un magazin de specialitate. Am ... (vezi toată discuția)
Buna seara,detin 63% dintr-un apartament semidecomandat,iar celalat ... CristinaAlexandraP CristinaAlexandraP Buna seara,detin 63% dintr-un apartament semidecomandat,iar celalat proprietar(tata) 37%,acesta nu doreste sa il vanda sau sa il despagubesc amiabil,nici el pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma ... De vara De vara Buna ziua, Detalii si informatii ascunse inainte de semnare contract Am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma in DOMENIU. Inaintea semnarii ... (vezi toată discuția)