avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Care sunt etapele declararii/inregistrarii unui punct de lucru?( stiu de declararea acestuia la Finantele locale, altceva?)
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
dru, utilizator
Cel mai recent răspuns: dru , utilizator 10:31, 27 Februarie 2012
Primul demers se face la Reg.Comertului.
Dupa ce definitivati la Reg.Comertului aveti 30 zile la dispozitie sa declarati la ANAF punctul de lucru.
Dupa inregistrarea la Anaf trebuie sa achizitionati RUI si pt.punctul de lucru.

Aveti aici mai multe amanunte:
[ link extern ] /
merci !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Pt a inregistra un punct de lucru ,cu 2 angajati,in alta localitate decit are firma sediul si in alta raza de activitate a ANAF, unde trebuie depuse actele ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am inregistrat la onrc sediu social cu activitate... la anaf mai trebuie sa inregistrez? respectiv cum se face la punctele de lucru...sau e alta ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru in alta resedinta de judet fata de sediul central mariuschirica mariuschirica trebuie sa deschir un punct de lucru in Resita si nu stiu ce si de unde sa incep. Daca ma pute-ti ajuta cu un sfat sau cu mentionarea legislatiei in vigoare ... (vezi toată discuția)