avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare punct de lucru

Pt a inregistra un punct de lucru ,cu 2 angajati,in alta localitate decit are firma sediul si in alta raza de activitate a ANAF, unde trebuie depuse actele privind deschidera punctului de lucru ,la ANAF de care apartine sediul firmei sau la ANAF unde se deschide punctul de lucru.
Ce documente trebuie anexate la declaratia privind sediul secundar?
Multumesc anticipat pt raspunsul dv.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:15, 18 Aprilie 2013
Aveţi aici documentele care trebuie depuse la Registrul Comerţului unde a fost înfiinţată societatea (nu la ANAF) pentru deschiderea punctului de lucru.
[ link extern ]
După deschiderea punctului de lucru se va declara la organul fiscal unde aveţi sediul că aţi deschis un punct de lucru, adică veţi completa o declaraţie şi anexaţi rezoluţia şi certificatul pe care le primiţi de la Registrul Comerţului.
Multumesc mult,are de la Reg.comertului certif.constatator, si rezolutie insa nu stiam la care dintre unitatile ANAF trebuie anuntata deschiderea de punct de lucru si daca trebuie anexate si statut,cui sau numai docum.primite ref.la infintarea punctului de lucru.
Numai în cazul în care veţi avea peste 5 salariaţi va trebui să înregistraţi punctul de lucru şi la organul fiscal în a cărei rază teritorială este situat punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere sediu sec(pct lucru ) adrianabresug adrianabresug am avut un mag cu amanuntul intro locatie ,luna aceasta l-am mutat ,am depus la ORC actele necesare pt deschidere insa la finante ce declaratie trebuie sa duc ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu secundar oanagavriliuc oanagavriliuc Pentru un sediu secundar am incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica, contractul trebuie autentificat de un avocat sau notar? (vezi toată discuția)
Punct de lucru alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. am inregistrat un punct de lucru (sediu secundar) la registrul comertului. acum intrebarea mea este unde il declar. la administratia financiara a ... (vezi toată discuția)