avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legea presei - unde gasesc textul actualizat si codul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legea presei - unde gasesc textul actualizat si codul deontologic al ziaristilor?

Buna ziua!
Ma puteti ajuta va rog sa intru in posesia textului Legii presei actualizate si al codului deontologic al ziaristilor? Sau macar sa imi spuneti ce site pot accesa pentru a gasi informatiile respective actualizate?

Va doresc o zi placuta!
Cel mai recent răspuns: boholt , utilizator 19:37, 27 Februarie 2012
Legea presei 3/1974 actualizata prin Ordonanţa de urgenţă nr. 53/2000
[ link extern ] /

Codul deontologic al ziaristului, asa cum a fost adoptat de Clubul Roman de Presa:
[ link extern ]

Poate va este de folos si:
[ link extern ]
Va multumesc pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii Adriana_84 Adriana_84 Buna ziua, am nevoie de ultima varianta a codului muncii, daca ma poate ajuta cineva cu o varianta pdf, sau un link de unde as putea sa-l descarc... Va ... (vezi toată discuția)
Legea farmaciilor si a drogheriilor completa si actualizata ContSters200730 ContSters200730 Buna seara. Gasesc vehiculandu-se pe internet paragrafe din aceasta Lege a Farmaciilor si a drogheriilor, insa unele vechi, din 2008, altele 2009. Stiu ca s-a ... (vezi toată discuția)
Drept international penal ContSters47264 ContSters47264 Dragi colegi, printre dvs. se afla , asa cum imi imaginez , si pasionati ai acestei ramuri de drept. M-ar intresa daca putem dezbate din cand in ... (vezi toată discuția)