avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inscriere masa credala plata taxa timbru judiciar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inscriere masa credala plata taxa timbru judiciar

Buna ziua ,

Trebuie sa achit o taxa de 120 lei si sa anexez un timbru de 0,3 lei , privitor la taxa aceasta se poate achita on-line, prin op, la cec etc.

Eu am achitat OP prin internet-banking si primesc OP cu semnatura si stampila , dar nu e original, va fi acceptata dovada la tribunal sau trebuie sa merg la banca sa imi puna neaparat stampila si sa imi semneze ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mariralu , utilizator 22:28, 29 Martie 2012
Trebuie sa mergeti la banca pentru stampila si semnatura
atentie la schimbarile legislative privitoare la taxa judiciara, la care buget platiti sau sediu social dupa caz.
la fel sa aveti stampila si semnatura in original de la banca.
multumesc pentru raspunsuri, se pare ca a fost suficient sa anexez la dosar OP printat cu semnatura si stampila aferenta internet banking, nu a mai trebuit sa merg la banca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru - achitare în sistem on-line Flavius1984 Flavius1984 Ptr achitarea taxei judiciare ( inscriere la masa credala 120 lei ), cand fac plata prin OP atasez la dosar copia dupa tranzactie ( o scot la imprimanta ) ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar-cine trebuie sa plateasca? danflisc danflisc Sotia mea vrea sa deschida o actiune taxata cu 19 lei la Judecatoria Bolintin Vale. Am intrat pe just.ro, am aflat destinatia banilor si beneficiarul. Ce ma ... (vezi toată discuția)