avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulent reinsertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulent reinsertie

La implinirea 1 an al copilului, mama nu vrea sa se intoarca la fostul loc de munca ci sa aiba o activitate independenta in consultanta. La fostul loc de munca vrea sa ceara concediu fara plata pana la 2 ani si sa aiba propria activitate intre timp. Se poate beneficia in acest caz de stimulent?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:02, 28 Iulie 2012
Daca, am revenit in campul muncii la o alta firma decat cea anterioara intrarii in CCC mai beneficiez de stimulent? Fostul angajator nu vrea sa-mi elibereze adeverinta din care sa rezulte ca am beneficiat de concediu de maternitate (pre si postnatal) si ca am realizat venituri salariale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului Fiscal, timp de 12 luni anterior datei nasterii copilului.
Din moment ce am beneficiat de indemnizatia de cc de ce mai e nevoie de acest document?
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2012
piradu, utilizator
1. Nu conteaza daca reluati activitatea la un alt angajator decat cel de la care ati intrat in CCC.

2. Pentru a obtine stiumulentul, in continuarea CCC, nu mai aveti nevoie decat de o copie dupa contratul individual de munca incheiat cu celalalt angajator cu care va duceti le Primarie, unde ati depus actele pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se acorda stimulentul de insertie? eu1983 eu1983 Situatia este urmatoarea : sotia nu beneficiaza de concediu de crestere copil iar sotul nu doreste sa intre in CCC , sotul poate primi stimulent de insertie , ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil any_cristhina any_cristhina Saptamana acesta am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamanii,momentan nu lucrez,ultimul meu loc de munca fiind ca gestionar in periada 16.07.2010-23.06.2012 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalinhabet catalinhabet Detin o Intreprindere Individuala de 3 ani si primii ani am fost pe pierdere si ultimul an pe profit. Sotia nu este angajata si vreau sa stiu daca pot primi eu ... (vezi toată discuția)