1. imi trebuie cumva si adeverinta dupa salariul meu sau doar dupa veniturile tatalui?
2. Tatal poate aduce adeverinte prin care sa arate ca are cheltuieli mari astfel incat nu i se acorde copilului 25%?
Subsemnata ..................................domiciliat(ă) în Bucuresti, Str................ nr. , în numele şi ca reprezentant(ă) legal(ă) a minorei...................., chem în judecată şi personal la interogatoriu pe pârâtul ..................................(fostul meu sot), domiciliat în Bucuresti,str............................ nr..........., pentru ca, pe baza hotărârii ce veţi pronunţa, să dispuneţi
MAJORAREA PENSIEI DE ÎNTREŢINERE
la care a fost obligat prin sentinţa civilă nr..... din................. pronunţată de Bucuresti.
Motivele acţiunii:
În fapt, prin hotărârea mai sus menţionată pârâtul a fost obligat să plătească lunar suma de lei pensie de întreţinere pentru minora ......................................născuta la data de . La stabilirea acestei pensii s-au avut în vedere nevoile de crestere si educare ale copilului corelate cu posibilităţile materiale reale ale pârâtului.
Din anul 2007 si pana in prezent ,paratul a manifestat un interes sporadic fata de copilul.......... ( aratati de ce solicitati marirea)
Pensie alimentara
marushk
Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare: o persoana incadrata intr-un grad de handicap care beneficiaza de pensie de handicap este obligata sa adauge la pensia ... (vezi toată discuția)