avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... furt cabluri termoficare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

furt cabluri termoficare

Cine suporta contravaloare unor cabluri ce apartin societatii de termoficare, in situatia in care acestea au fost furate? E treaba societatii respective sau locatarii de pe scara respectiva sunt buni de plata.
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
aleodor27, utilizator
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:55, 29 Februarie 2012
salut .pai daca ala de la radet iti pune un aparat de masura care costa o gramada de bani
tu ce faci te apuci sa le furi ca nu e treaba ta. normal ca cel care le are in grija sa le plateasca si apoi sa caste ochii sa nu le mai fure.De regula cei care le pun nu prea sunt straini de aparate.Unul care le fura ce dracu sa faca cu ele ca nu sunt de bronz sunt din plastic si au serie pe ele
Eu cred ca asociatia nu a fost de acord sa-si angajeze raspunderea pentru mentenanta unui distribuitor. Cel putin eu nu as face asa ceva in numele proprietarilor. Este cazul cand daca de exemplu se fura cablurile firmei de televiziune prin cablu si sunt pusi proprietarii sa plateasca ca nu au stat cu ochii pe pereti.
Ce pot face proprietarii ?. Sa inroseasca liniile telefonice ale dispeceratelor cu reclamatii pentru remediere urgenta. Doar acestia platesc serviciile, nu ?.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata de reparatii comune ergs ergs buna ziua , detin un apartament la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje plus mansarda, recent am aflat ca am de plata o suma de bani catre asociatie in urma unor ... (vezi toată discuția)
Conducta de apa sparta si consumul facturat de distribuitorul local asociatiei alcibiade alcibiade Buna ziua, Locuiesc in cadrul unei asociatii unde s-a spart conducta de apa la subsolul blocului , din cauze necunoscute . Este corect ca distribuitorul sa ... (vezi toată discuția)
Furt apa rece StRotaru StRotaru Sunt administratorul unei asociatii de proprietari care are la parter +mezanin un restaurant. De cand am preluat administratia ma confrunt cu problema ... (vezi toată discuția)