avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

Daca am inregistrat in revisal un salariat si contractul de munca aferent, netransmitandu-l la itm, iar ulterior salariatul a anuntat ca nu mai doreste incheierea unui contract de munca, cum modific in revisal? Mentionez ca am deja 9 salariati inregistrati si transmis revisalul la itm.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 27 Februarie 2012
Prin incetarea raportului de munca incepand cu data inceperii activitatii se poate rezolva aceasta problema ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Revisal BARBU ANA BARBU ANA am si eu o problema,am inregistrat in revisal si am transmis la itm un contract de munca,contractul are un nr intern,ulterior am primit si numarul de ... (vezi toată discuția)
Cum verific daca s-a transmis corect revisal? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Am un contract de munca incetat, am transmis revisalul si apare ca a fost preluat. Cum verific la ITM, online, starea salariatilor ? ... (vezi toată discuția)