avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita

divortat din 2005 ,am 2 fete ultima oara cand le am vazut era acuma 4 ani pt ca au plecat cu fosta sotie in irlanda!se poate deschide un proces pentru a mi stabilii un program de vizita?si cum se poate pune in aplicare aceasta sentinta daca ea i si are domiciliul in irl.? cine v-a suporta cheltuieliile de judecata eu ?sau ea?
Cel mai recent răspuns: viorel2011 , utilizator 21:27, 28 Februarie 2012
Se poate stabili un program de vizita dar este foarte complicat.
dreptu de a vedea copii nu poate fi ingradit in nici un caz ,oriunde ar avea domiciliul !asadar ce trebuie sa fac in continuare?si cine v a suporta cheltuielile??
Dreptul la vizita nu mai poate fi ingradit astazi dar eu aveam adesea grija sa fie ingradit...pentru cliente...
Voi sari peste ce va fi in tara...si vom presupune ca aveti o hotarare judecatoreasca...care va trebui sa o puneti in aplicare in Irlanda.
Va convine aceasta varianta?

Cletuielile de judecata e posibil sa se dea dar este greu de spus...in mod sigur.As inclina sa spun ca sunt sanse mai mari sa se dea decat sa nu se dea.
Mamele nu sunt foarte preocupate de cheltuielile de judecata ci de castigarea procesului.Deja porniti cam rau sub aspect psihologic...

asa si pt a o pune in alicare ce trebuie facut ?normal ca i mi convine sant copii mei
parerea mea este ca ..... nu prea ar avea sanse de reusita in proces atata timp cit codu familiei da drept celuilalt parinte as vedea copiii!ma gindesc ...nustiu daca este posibil vreun judecator sa i dea castig atata timp cat toate legiile internationale prevad acept drept de a ti vizita copiii!partea ultima cu aspectu psihologic nu prea am inteles o !!!

Alte discuții în legătură

Recurs ionelushh ionelushh procesul de divort care tot v-am spus despre el s-a terminat ,am insa ceva intrebari... daca se poate sa imi raspundeti... ok s-a terminat procesul, am ... (vezi toată discuția)
Refuzul minorului (art 913 cpc) si..tot cortegiul 910-914 cu 906 ContSters257745 ContSters257745 Ca parinti necustodieni, suntem in postura de a denunta acest set de articole ca neconstitutional, via Avocatul Poporului. AP si-a exprimat deja acordul de a ... (vezi toată discuția)
Plan parental elisabetatoma elisabetatoma Buna ziua! In urma unui proces de divort am avut parte de niste experiente extrem de nefericite cu doi avocati care m-au reprezentat. Au luat banii si cam ... (vezi toată discuția)