avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita

divortat din 2005 ,am 2 fete ultima oara cand le am vazut era acuma 4 ani pt ca au plecat cu fosta sotie in irlanda!se poate deschide un proces pentru a mi stabilii un program de vizita?si cum se poate pune in aplicare aceasta sentinta daca ea i si are domiciliul in irl.? cine v-a suporta cheltuieliile de judecata eu ?sau ea?
Cel mai recent răspuns: viorel2011 , utilizator 21:27, 28 Februarie 2012
din moment ce nu mi permite sa vad copii este de gandit ,cheltuielile vor fii suportate in totalitate de mine !!nicidecum nu va recunoaste ea nimic in acest sens!!!
Eu ma gandeam la instanta si nu la ce ar vrea ea.
Este evident faptul ca nu va dori asa ceva, dar suportarea cheltuielilor de ambii parinti ar fi un aspect interesant intrucat tine cumva de interesul superior al minorului exercitarea dreptului la vizita.
Nu cunosc pana in prezent o hotarare judecatoreasca in acest sens dar...cine stie...poate ca va aparea...:)
vă mulțumesc mult pt amabilitate!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs ionelushh ionelushh procesul de divort care tot v-am spus despre el s-a terminat ,am insa ceva intrebari... daca se poate sa imi raspundeti... ok s-a terminat procesul, am ... (vezi toată discuția)
Refuzul minorului (art 913 cpc) si..tot cortegiul 910-914 cu 906 ContSters257745 ContSters257745 Ca parinti necustodieni, suntem in postura de a denunta acest set de articole ca neconstitutional, via Avocatul Poporului. AP si-a exprimat deja acordul de a ... (vezi toată discuția)
Plan parental elisabetatoma elisabetatoma Buna ziua! In urma unui proces de divort am avut parte de niste experiente extrem de nefericite cu doi avocati care m-au reprezentat. Au luat banii si cam ... (vezi toată discuția)