avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal accident rutier blocat la Politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal accident rutier blocat la Politie

Buna ziua! in urma cu 8 luni de zile am avut un accident rutier. Politia a deschis dosar penal si politistul care se ocupa de dosar mi-a transmis ca Politia nu stabileste vinovatia, aceasta urmand a fi stabilita de Procuratura. De la data accidentului si pana in prezent m-am interesat de stadiul dosarului. De la Politie mi s-a spus ca s-a trimis la Procuratura iar de la Procuratura mi s-a raspuns ca dosarul este la Politie. M-am adresat din nou Politiei cu rugamintea sa trimita dosarul la Procuratura dar nu am primit nici un raspuns. Ce actiuni mai pot sa intreprind ca sa obtin o rezolvare la aceasta situatie ? Doresc ca dosarul sa ajunga la Procuratura si sa se judece cazul. Se poate deschide actiune separat in civil ? va multumesc !
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 21:57, 27 Februarie 2012
incercati mai intai sa faceti o plangere la prim-procurorul parchetului, eventual solicitati o audienta la dumnealui.

puteti face o actiune in civil dar riscul este sa fie suspendat procesul civil pana se judeca cauza penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura prelungire dovada circulatie biztza biztza pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi ... (vezi toată discuția)
Accident rutier RosuIon RosuIon În luna noiembrie 2015 ca urmare a unui accident rutier mi-a fost avariat autoturismu. Poliția rutieră sprijinită de procuratura din zona refuză să-mi ... (vezi toată discuția)
Dosar cercetare penala aurelia56 aurelia56 Buna ziua, Sotul meu a fost victima unui accident rutier pe 10 aprilie 2010 cu vatamare corporala grava din culpa. Un sofer a intrat pe contrasens in masina ... (vezi toată discuția)