avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

În luna noiembrie 2015 ca urmare a unui accident rutier mi-a fost avariat autoturismu. Poliția rutieră sprijinită de procuratura din zona refuză să-mi elibereze actele necesare reparării motivând că s-a întocmit dosar penal celui în cauză și dosarul nu este public. De fapt se încearcă tergiversarea și tragerea de timp pentru a-l scoate nevinovat pe cel care a produs accidentul. Ce acțiuni pot să întreprind pentru a putea obține de la poliție documentele cerute de Societatea de asigurări în vederea reparării mașinii?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: RosuIon , utilizator 18:15, 3 Martie 2016
Depuneti o solicitare in scris la politie pentru a primi ce acte va trebuie.
Am trimis cerere la Poliție și mi s-a raspuns că dosarul este ăn lucru și nu este public și dacă procurorul încuviințează mi se eliberează actele. Am depus o cerere la Procuratura și mi s-a spus ca este ilegala cereea și se respinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal accident rutier blocat la politie catalin12345 catalin12345 Buna ziua! in urma cu 8 luni de zile am avut un accident rutier. Politia a deschis dosar penal si politistul care se ocupa de dosar mi-a transmis ca Politia nu ... (vezi toată discuția)
Intarzierea solutionarii cauzei / accident rutier adela0625 adela0625 In august 2009 tatal meu a decedat intr-un accident rutier pe raza judetului Constanta.Dosarul este in faza de politie,timp de 4 luni nu au facut nimic apoi ... (vezi toată discuția)
Termen limita de depunere a plangerii in cazul unui accident rutier? maharvey maharvey pe data de 05.12.2008 am avut un accident soldat cu avarierea ambelor masini. pana la aceasta data politia nu a stabilit nimic. in cate zile pot depne ... (vezi toată discuția)