avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... repunere pe rol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

repunere pe rol

pana in momentul suspendarii platisem 200 de lei si la termenul in care a avut loc acest lucru urma sa depun o diferenta stabilita dupa expertiza .la repunere platesc 1/2 din cei 200?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 07:42, 28 Februarie 2012
Stimată doamnă,

Referitor la repunerea pe rol după suspendare, dvs sunteți obligată de Legea 146/1997 la plata a unei 1/2 din taxa judiciară de timbru plătită pentru cererea sau acțiunea a cărei judecare a fost suspendată, această taxare fiind independentă de alte datorii procesuale, cum ar fi sumele datorate experților.

Luați, deci, ca singur punct de plecare, taxa de timbru plătită inițial; în ceea ce privește restul de onorariu de expert, acesta îl veți achita distinct.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru raicuraisa raicuraisa Va rog frumos sa-mi spuneti care este marimea taxei de timbru pe cate ar trebui sa o platesc in cazul unui recurs pe care il fac pentru atacarea unei Incheieri ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol dupa suspendare floriansan floriansan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la urmatoarea speta: [i]Sunt parte reclamanta intr-un dosar pe civil impotriva unei societati de asigurare care refuza o ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare cristyan cristyan Am un dosar pe rol despre acordarea unei servitutii de trecere pe un teren pe care il am de la tatal meu prin actr de v-c cu uzufruct pt. tatal meu.Pe acel ... (vezi toată discuția)