pana in momentul suspendarii platisem 200 de lei si la termenul in care a avut loc acest lucru urma sa depun o diferenta stabilita dupa expertiza .la repunere platesc 1/2 din cei 200?
Referitor la repunerea pe rol după suspendare, dvs sunteți obligată de Legea 146/1997 la plata a unei 1/2 din taxa judiciară de timbru plătită pentru cererea sau acțiunea a cărei judecare a fost suspendată, această taxare fiind independentă de alte datorii procesuale, cum ar fi sumele datorate experților.
Luați, deci, ca singur punct de plecare, taxa de timbru plătită inițial; în ceea ce privește restul de onorariu de expert, acesta îl veți achita distinct.
Taxa de timbru
raicuraisa
Va rog frumos sa-mi spuneti care este marimea taxei de timbru pe cate ar trebui sa o platesc in cazul unui recurs pe care il fac pentru atacarea unei Incheieri ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare
cristyan
Am un dosar pe rol despre acordarea unei servitutii de trecere pe un teren pe care il am de la tatal meu prin actr de v-c cu uzufruct pt. tatal meu.Pe acel ... (vezi toată discuția)