avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata la timp a unei amenzi
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata la timp a unei amenzi

Buna ziua!Am primit acasa o comunicare in care mi se aduce la cunostinta faptul ca sunt amendat cu 1050 lei pentru fals in acte.Stiam ca trebuie sa imi vina amenda acasa insa m-a cam luat pe nepregatite.In comunicare scrie ca sunt obligat sa o platesc in 15 zile,dar acesr lucru imi este practic imposibil.Ce se poate intampla daca nu o platesc la timp?As putea obtine cumva o amanare macar de 30 de zile?Scria ca se va incepe procedura de executare silita in cazul in care nu o platesc in 15 zile.Va rog ajutati-ma cu un raspuns.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 28 Februarie 2012
Raspunsul la intrebare tocmai l-ati dat dvs.: "daca nu o platiti in 15 zile se vor incepe procedurile de executare silita."

Pentru esalonarea platii va trebui sa vorbiti cu executorul judecatoresc ce pune in aplicare amenda.
Neachitarea sumei in termenul impus conduce la demararea procedurii de executare silita,sitiuatie care majoreaza semnificativ obligatiile dvs de plata,avand in vedere ca veti fi obligat suplimentar debitului comunicat si la achitarea obligatiilor de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita , cheltuieli de judecata ? 299KA 299KA Am primit acum cateva zile un plic in care spune ca am de platit niste cheltuieli de judecata , acolo spune ca daca nu platesc in 15 zile incepe executarea ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita... Anonim1122 Anonim1122 As avea o problema,in urma cu ceva vreme am luat o amenda de 1000 ron + chieltueli de judecata....am ignorat amenda in speranta ca va intra la impozite si cand ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare neplatite- consecinte? georgiana.td georgiana.td Intr-un dosar penal pt. conducere cu permisul suspendat , am primit o pedeapsa cu suspendare + cheltuieli judiciare de 1100 lei . Problema e ca nu am bani sa ... (vezi toată discuția)