Am primit acum cateva zile un plic in care spune ca am de platit niste cheltuieli de judecata , acolo spune ca daca nu platesc in 15 zile incepe executarea silita.
Ce se intampla mai concret dupa 15 zile , vin direct sa ma ia de acasa si sa ma bage la inchisoare sau cum ?
Creditorul se duce cu dosarul la executor, executorul verifica daca aveti bunuri sau venituri si din acestea recupereaza suma (adica fie din blocarea unei parti din venituri fie din vanzarea unor bunuri).
Daca sunt cheltuieli facute de stat si sunt datorate catre finante va vor executa direct prin finante, tot in modalitatile de mai sus.
Nu va baga nimeni la inchisoare, veti fi executata silit fie prin poprirea veniturilor lunare realizate (1/3 din acestea), fie prin vanzarea silita a unui bun din proprietatea dumneavoastra a carui valoare va acoperi debitul si cheltuielile de executare.
Nu se pune problema de inchisoare
Problema consta ca in caz de neplata in termenul comunicat,bej poate demara procedura si etapele de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta
Pentru a preintampina situiatii neplacute se impune sa contactati bej sa negociati esalonarea plati debitului de recuperat
Executare silita
mykiduta
Buna ziua,sotia mea a primit o comunicare de executare silita de la un BEJ din Bucuresti in numele celor de la [editat] Constanta pentru o datorie la o ... (vezi toată discuția)