avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare concediu crestere copil

Buna ziua,

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : sunt in concediu crestere copil pana la varsta de 1an, si am gasit un job unde sunt anhgajata in perioada de proba pe perioda determinata. Exista posibilitatea suspendarii concediului de crestere copil si daca nu voi fi acceptata sa revin la concediu crestere copil sau imi depun dosarul oentru supliment de insertie chiar daca dupa o luna nu voi fi angajata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:48, 28 Februarie 2012
Suspendarea platii indemnizatiei va opera in momentul in care va angajati , primind in schimb stimulent de insertie ...

Daca in perioada de proba angajtorul renunta la serviciile dvs. si va inceteaza CIM atunci puteti reveni in CCC deoarece va inceteaza plata stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa ma intorc din ccc mai devreme la serviciu dorisk dorisk Buna ziua,sunt in concediu crestere copil pentru 2 ani,copilul meu are 8 luni,deci mai am un an si un pic de concediu, doresc sa-mi caut un job mai bun iar ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil modo_mg modo_mg Am avut contract de munca pe per.determinata si inainte cu o luna de incheierea contractului am intrat in concediu crestere copil pana la 1 an si astfel mi s-a ... (vezi toată discuția)