avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj intre soti

Buna ziua, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o nelamurire. inainte de casatorie detineam un apartament pe numele mamei mele, apartament care l-am vandut ulterior casatoriei, banii fiindu-mi virati in cont bancar pt achizitionarea unui apartament cumparat cu fostul sot. Mentionez ca apartamentul a fost vandut cu 32 000 euro iar constituind avans bancar pt noul apartament cumparat impreuna cu sotul.(avans care constituie aproape jumatate din valoarea apartamentului cumparat).
Ma intereseaza sa stiu care va fii procedura tinand cont ca vom ajunge la partaj judiciar, banca ne va executa silit, adik isi va recupera suma ce a ramas aprox 31000 euro si restu cum se va imparti intre noi? Ce probe trebuie aduse la dosar tinand cont ca eu am vandut un apartament ?pt ca nu mi se pare corect ca sa impart 50%-50% cu fostul. Se tine cont in fata instantei ca el a avut mai mare salariu ca mine? sau ca el plateste ratele la banca de un an de zile eu nemailocuind la acea adresa, mi se pare normal ca el sa achite cheltuielile casei.

va rog din suflet sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: sofiamaria , utilizator 00:15, 1 Martie 2012
Sunt de aceasi parere cu dumneavoastra. Va multumesc foarte mult pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat inseamna cota parte pentru unul din cei doi copii ai tatalui decedat dintr-un apartament? Vicky1 Vicky1 Tatal a decedat si a lasat in urma o sotie si doi copiii. Cat inseamna cota parte a unuia dintre cei doi copiii? Daca apartamentul valoreaza 52.000 euro ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti sofiamaria sofiamaria Buna ziua, am si eu o nelamurire si daca se poate sa ma ajute cineva. vreau sa deschid partajul cu fostul sot si vreau sa stiu ce sanse de castig am si la ce ... (vezi toată discuția)
Vreau să închid o parte din creditul la un imobil luat în timpul căsătoriei cu bani din vânzarea unui imobil avut anterior. se împarte această sumă la partaj? DerLehrer DerLehrer Buna ziua, Am cateva clarificari referitoare la partaj: Dupa casatorie am achizitionat un imobil la care am platit avans din vanzarea unui apartament ... (vezi toată discuția)