avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita ..prescriere?
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita ..prescriere?

Buna ziua !Varog sa imi spuneti si mie daca o executare silita se poate prescrie....sau mai bine zis datoria pe care o ai si cel care trebuie sa o primeasca te-a dat in judecata ptr bani si ti s-a intentat actiune de executare silits ...cit e valabila executarea?sau un alt caz...esti girant si te executa silit ptr ca proprietarul de drept al contractului cu banca nu a platit ....se prescrie in cit timp datoria daca tu nu o platesti?
Ce nu e drept dna monik? Nu e drept sa nu va respectati obligatiile de plata, nicidecum sa nu se prescrie o creanta. Este absolut normal sa fie protejate interesele creditorului.


Dle magistre-prescriptia aia de 6 luni e perimare, e alta institutie de drept. In plus, la poprire treaba sta altfel pt ca poprirea nu se perima. Validarea de poprire nu cred ca o intereseaza pe dna debitoare.
nu va suparati pe mine stimate domn ..am spus o parere ,nu am cerut sa nu-mi respect obligatiile...am o executare silita (daune in urma unui proces care nu s-a incheiat nici acum din 2005 )iar executarea a venit in 2008 o singura somatie si apoi ...nimic ...ea este perimata?mai e valabila?asta am intrebat ...nu ma pricep prea bine la anumititermeni si nu cred ca cer sfat oamenilor cunoscatori ca sa fiu pusa la colt ...pacat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita individ individ Am fost executat silit incepind cu 19.01.2011 dar neavand nimic, si nici loc de munca ,nu sa oprit nimic, se poate vorbi de perimarea actului de ... (vezi toată discuția)