avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mi-au trimis cei de la o firma de telefonie o factura ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi-au trimis cei de la o firma de telefonie o factura de 3 ani de zile si ma obliga sa o platesc

Am si eu o problema cu o factura restanta de la [fara nume] din 2009 si mi-a venit tocmai acum cateva zile si ma someaza sa platesc acea factura am fost cu factura la zi si am blocat cartela pt ca nu am reusit sa le platesc pt 4-5 luni nu mai stiu exact si aveam de plata vreo 200ron si mau sunat de la o firma de recuperatori si am reusit in 2010 prin ianuarie sa le platesc si eu am crezut ca mi-au inchis abonemantul ca aveam 2 unu de voce si unu de internet pana in decembrie 2009 atunci expira contractul si acum se trezesc sa imi cere sa platesc cele 2 rezilieri de contract nu mai stiu exact suma in euro era in jur de 1200ron nu stiu ce sa fac cele 10 zile au expirat ra rog sa ma ajutati sa inteleg ce este de facut sa nu ma trezesc ca ma da in judecata si sa le platesc tot eu cheltuielele de judecata si suma restanta din rezilierea cele 2 contracte.

am primit acum factura si e de 16500ron mi-au bagat pe gat aceasta factura si am inaintat sesizare la opc bucuresti sper sa am un rezultat pozitiv
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Cojocaru George , utilizator 16:26, 28 Februarie 2012
Ce data are factura si la ce contract face referire?Sa nu fie o greseala.
data e 16.07.2009
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipament predat!! dupa 4 luni primesc factura plata servicii!!!??? julius.jr julius.jr Am avut contract cu o firma de cablu. In noiembrie 2009 am cerut rezilierea contr si mi s-a cerut sa returnez chipamentul{ desii acesta era platit}.Dorind sa ... (vezi toată discuția)
Datorie pentru un serviciu de care nu am beneficiat mihaelamaku mihaelamaku am o problema cu [FURNIZOR].in septembrie 2009 am primit acasa un plic in care spunea ca am de plata 1200ron (penalitati ca nu am platit 3 luni + 800 ron ... (vezi toată discuția)
Factura la telefon? Felix-Alex Felix-Alex Buna, Am si eu o intrebare cu privire la neplata unei facturi de la compania de telefonie Orange. De fapt e mai mult o restanta cu penalizari care a fost ... (vezi toată discuția)