Am si eu o problema cu o factura restanta de la [fara nume] din 2009 si mi-a venit tocmai acum cateva zile si ma someaza sa platesc acea factura am fost cu factura la zi si am blocat cartela pt ca nu am reusit sa le platesc pt 4-5 luni nu mai stiu exact si aveam de plata vreo 200ron si mau sunat de la o firma de recuperatori si am reusit in 2010 prin ianuarie sa le platesc si eu am crezut ca mi-au inchis abonemantul ca aveam 2 unu de voce si unu de internet pana in decembrie 2009 atunci expira contractul si acum se trezesc sa imi cere sa platesc cele 2 rezilieri de contract nu mai stiu exact suma in euro era in jur de 1200ron nu stiu ce sa fac cele 10 zile au expirat ra rog sa ma ajutati sa inteleg ce este de facut sa nu ma trezesc ca ma da in judecata si sa le platesc tot eu cheltuielele de judecata si suma restanta din rezilierea cele 2 contracte.
am primit acum factura si e de 16500ron mi-au bagat pe gat aceasta factura si am inaintat sesizare la opc bucuresti sper sa am un rezultat pozitiv