avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita!
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita!

In cazul unui instrument de plata refuzat de banca, motivul - lipsa totala de disponibil, putem executa silit clientul direct la executorul judecatoresc, fara alte formalitati premergatoare??
Daca nu, care sunt acestea?
Daca sunt consiler jr. dar nu sunt inscrisa in tabloul Colegiului Consilierilor Juridici, pot fi imputernicita sa reprezint firma in fata Judecatoriei pentru sustinerea procesului , sa formulez si sa sustin apararile necesare, sa pun concluzii orale sau scrise in aceasta cauza???

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 13:54, 13 Noiembrie 2008
Depinde care este practica la Judecatoria in cauza- unele investesc cu formula executorie BO, altele resping cererile ca inadminisibile. Recursul in interesul legii cu privire la acest aspect trebuia sa se solutioneze zilele acestea, dar inca nu s-a publicat nimic pe pagina ICCJ.
Cel mai bine intrebati executorul care este practica la acea instanta de la locul platii.
Puteti reprezenta firma in instanta, dar daca Judecatorul va va cere sa va demonstrati calitatea de consilier juridic, cum o veti face? Cu diploma de licenta si contractul de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin VILISOR VILISOR am avut un bilet la ordin pe care nu l-am introdus la data scadentei deoarece am fost rugata de administrator sa nu-l depun ,nu avea bani in cont, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Licentiat in drept - poate reprezenta in instanta firma la care este angajat? ramona_s ramona_s Buna ziua, Sunt angajata la o firma de consultanta de aproape 2 saptamani (acum vreo cateva zile am dat actele pt cartea de munca, deci nu stiu daca sunt ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta leusan leusan O persoana care este licentiat in drept in caliate sot, (nu este avocat,ci jurist )sa-si reprezinte sotia in instanta la dezbaterea unei mosteniri, si sa ... (vezi toată discuția)