avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort-durata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort-durata

Buna ziua,am o intrebare,cat dureaza un divort cu minori si partaj?

Va multmesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:05, 1 Martie 2012
In cazul dumneavoastra ar trebui sa apelati la mediere, divortul si partajul se va sfarsi in 3 zile maxim 10 in functie de ancheta sociala.
La mine a durat 1an jumatate,fara partaj,am fost de acord pe divort,dar a vrut copii.
tocmai pt ca nu v-ati pus de acord cu privire la copii dosarul dureaza atat de mult si poate ajunge chiar la un an
Va multumesc
dac nu va ntelegeti se poate prelungii si mai mult...mai ales la instante aglomerate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alinutza2705 alinutza2705 cat credeti ca dureaza un divort,cu un minor de 5 ani si fara lucruri de impartit intre soti?un an? doi?mentionez ca sotul nu vrea sa divorteze! #-o primul ... (vezi toată discuția)
Divort rapid alin76 alin76 As vrea sa stiu cum pot sa obtin pronuntarea la un divort cat mai rapid ? Actele necesare si cum procedez. (vezi toată discuția)
Cat poate dura un divort cu minor? madalina07 madalina07 Buna seara. Sunt in divort de 3 luni de zile. Motivele divortului sunt violenta fizica si verbala a sotului,dar din casatoria noastra a rezultat un copil de ... (vezi toată discuția)