avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa fiscala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa fiscala

nedepunerea de catre angajator a fisei fiscale, eu persoana angajata pot lua amenda daca angajatoul nu a depus fisa fiscala, ptr ca in 2011 eu am avut 2 contracte de munca.
Ce trebuie sa fac eu, persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: angusus , utilizator 09:27, 4 Mai 2012
Nu aveti nicio legatura cu fapta savarsita de catre angajator .. el va suporta consecintele nedepunerii fiselor fiscale la AFP si nu salariatii.
raspunde angajatorul pentru eroare, si eu am avut un caz similar..nu vi se poate imputa dvs nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru depunerea cu intarziere a situatiilor financiare ContSters96964 ContSters96964 Va rog sa ma ajutati si pe mine intr o problema, sunt angajata la o institutie publica locala -primarie ( finantata din venituri proprii si alocatii bugetare ) ... (vezi toată discuția)
Amenzi Ganna Ganna Buna seara. Imi puteti raspunde va rog la mai multe intrebari: 1. In cazul declaratiei 394 amenda este 6000 de lei pe luna pt fiecare luna pt care nu ai ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratie 394 mariana calin mariana calin Sunt pfa si nu am stiut ca trebuie sa depun declaratia 394. Sunt inregistrata in scopuri de tva din feb. 2008. Ce amenda risc daca depun acum toate ... (vezi toată discuția)