avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cuantum debit executat silit - poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

cuantum debit executat silit - poprire salariu

Buna ziua,


Imi raspundeti va rog la urmatoarea intrebare
De la data la care executorul judecatoresc a intocmit adresa de poprire cu un cuantum pentru o pensie de intretinere si pana am primit eu adresa a trecut data platii salariului ...vine al doilea chiar de plata ...iau in considerare si ultima luna nementionata ca si cuantum in adresa??? deci la debit ii adaug si ultima luna sau nu tin cont de acesta si retin numai cuantumul mentionat acolo + lunar (incepand cu aceasta luna cuantumul de 500 stabilit lunar ca pensie)????
Cel mai recent răspuns: claniros7 , utilizator 16:29, 28 Februarie 2012
In completare va pot preciza ca acel cuantum mentionat de executor e gresit cu vreo 100 de lei ...ce fac??Pot sa-i raspund in acest sens? sau trebuie sa ma supun popririi asa cum e formulata??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc/poprire pensii/modalitate claniros7 claniros7 pentru un salariat am poprire pe salariu pentru pensia de intretinere datarata unui copil si sotiei ( 2 pensii) Acelasi salariat aduce si o sentinta a ... (vezi toată discuția)
Articol validare poprire echinacee echinacee Buna dimineata! va rog,ajutati ma cu artocolul/legea care trebuie sa o mentionez in cererea catre instanta judecatoreasca pt validarea poprii;mai ... (vezi toată discuția)