avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trei contracte pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trei contracte pe perioada determinata

Lucrez la o institutie publica si am urmatoarea situatie cu o salariata:

-a avut primul contract de munca pe perioada determinata din data de 01.09.2010 pana la 01.02.2012.-Titulara de post a fost in concediu de crestere a copilului
-al doilea contract de la 01.02.2012-01.03.2012-Titularul de post a avut contractul suspendat ptr o luna.
-Urmeaza al treilea contract pe care nu stiu cum sa-l incheiem
Din cate stiu posturile in institutiile bugetare sunt blocate si chiar daca noi avem un post vacant ,cred ca tot nu o putem angaja pe perioada nedeterminata.Cum ar trebui sa procedam ptr al treilea contract avand in vedere ca Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni fiecare..
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
institutiepublica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 28 Februarie 2012
Al treilea c.i.m. il puteti incheia pe o durata de maxim 12 luni ...
Va multumesc ptr raspuns.Dar care este modalitatea prin care o putem angaja?Salariati cu contract suspendat nu mai avem ..avem un singur post vacant.Este in regula sa o angajam pe perioada determinata pe un post vacant ...care totusi ,fiind institutie de stat...o data cu vacantarea s-a si blocat???
Prin concurs si in conditiile prevazute de OUG nr.34/2009 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe o perioada determinata pe un post cu studii superioare a unui salariat din institutie gabiisuf gabiisuf Intr-o institutie publica un salariat incadrat pe un post de referent de specialitate cu studii superioare pleaca in concediu fara plata (suspendare CIM) pe o ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Speta functionari publici adirosu adirosu O persoana ocupa un post de functionar public pe perioada determinata prin concurs (organizat cu 14 luni in urma), titularul postului avand c.m. suspendat ... (vezi toată discuția)