Am in familie,un nefericit var,care a fost parasit de sotie,acum 4ani,lasind-ul cu 2,dintr-e cei 3 copii,nascuti in timpul casniciei.Sotia a luat copilul cel mic,ceilalti 2,lasindu-i in grija soacrei,cu care dealtfel si traia in aceeasi curte.Cind ea a luat aceasta decizie,sotul nu era prezent,el era plecat in Italia,la munca(sa cresti 3 copii cu un salariu,in Rominia,e un pic mai greu)ea nu avea servici.Exista o plingere la politia din comuna,facuta de soacra,impotriva acestei femei,ptr abandon de
familie,dar atit,lucrurile au ramas aceleasi de 4 ani,copii fiind crescuti de mama varului meu,el tot in Italia se afla,din fericire are un loc de munca destul de bun acolo.Acum el a cunoscut o alta fata,cu care intentioneaza sa se casatoreasca,numai ca nu este divortat de prima,nici ea nu a bagat divort,cu toate ca trieste de cind a abandonat familia,cu un alt barbat.Varul meu,nefiind prezent,ma rugat sa ma informez,ce sanse ar avea sa termine divortul,repede,dat fiind faptul ca el nu poate ramine ptr mult timp in Rominia?
Se calculeaza si faptul ca el nu mai sta cu sotia lui de 4 ani?
Ar putea sa lase o procura cuiva ptr a-l reprezenta in instanta?Daca DA,aceasta persoana trebuie sa faca parte neaparat din familie?Mentionez ca sotii nu au bunuri facute s-au dobindite,in timpul casatoriei,deci nu au nimic de impartit.El doreste incredintarea legala a copiilor care au ramas la el,si desfacerea casatoriei.Imi puteti spune,in ce conditii se poate desfasura acest proces,si cu aprox.c-am cit ar dura?Va rog sa-mi raspundeti la intrebarile de mai sus,si in speranta ca nu v-am plictisit,eu VA MULTUMESC anticipat.