avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate

Sa zicem ca exista acordul proprietarului pt. a face O modificare la proprietatea sa, dar nu stiu daca sunt mai multi proprietari!Ce se intampla daca un coproprietar vine si spune ca el nu e de acord cu modificarea si ca el nu a semnat nimic....a trecut 1 an de la prrimirea acordului si lucrarea de modificare s-a facut!
Mai are dreptul sa actioneze in instanta vreunul dintre coproprietari...ei stiind despre acest acord si ca modificarea s-a facut!
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:42, 13 Noiembrie 2008
Orice modificare a unui bun aflat în coproprietate trebuie sa aiba acordul tuturor coproprietarilor!

Poate actiona in instanta!
Definiţi ce înseamnă acea modificare. Definiţi-vă calitatea în actul (faptul) juridic.

Modificare poate însemna şi diminuarea suprafeţei, dar şi dărîmarea unui coteţ.

Liviu S.Bordaş

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca terenul in indiviziune a fost intabulat de celalalt coindivizar ? mariapopescu mariapopescu Unde ar trebui sa ma adresez pentru a afla daca s-a facut inscrierea in cartea funciara a terenului in indiviziune? E posibil ca nepoata la care se afla ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "in solidar" furgim furgim Daca am vindut impreuna cu un asociat un apartament din care eu am avut 1/2 si in urma unei sentinte judecatoresti suntem obligati sa restituim banii cat ... (vezi toată discuția)
Vanzare de apartament victor0744 victor0744 Salut comunitatea avocatnet! As dori sa stiu daca pot sa-mi vand partea ce-mi revine dintr-un apartament.Pe acel bun sunt 4 beneficiari.Cei trei nu vor sa ... (vezi toată discuția)