avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducere cu permis suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducere cu permis suspendat

Buna ziua!
pe 1 martie m-au oprit in bucuresti si mi-au ridicat permisul pt ca am condus cu el suspendat. pierdusem in recurs si inca nu-mi venise acasa ca tb sa predau permisul. Am deja 9 luni fara permis. Cit il poate tine procurorul? nu a fost accident, nu viteza, nu alcool, m-au oprit in trafic. Ce ma sfatuiti? Multumesc.
Este posibil sa dureze finalizarea dosarului dvs, datorita multor dosare existente in lucru. Puteti depune o adresa la Parchet, in care sa solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului.

Cunosc un caz : o persoana a depus o asemenea cerere si dupa maxim 2 saptamani i-a venit acasa raspunsul de la Parchet ca s-au finalizat cercetarile si ca dosarul a fost inaintat instantei de judecata.
Asa da celeritate.
E mai grabnic si decat daca ma ocupam eu de caz.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate d807 d807 BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA.....AM AVUT UN MIC ACCIDENT CU AVARII MINORE , SI AM RAMAS FARA PERMIS PE TERMEN DE 90 DE ZILE ,DEOARECE AVEAM NR PROVIZORII ... (vezi toată discuția)
Accident DinuPinzaru DinuPinzaru Am avut in urma cu 3 luni un accident. Mi.a sarit in fata masinii un baiat care era beat. Am oprit masina sa vad ce a patit . Nu avea nimic. Mi.a zis sa merg ... (vezi toată discuția)
Grabire clasare dosar vatamare corporala fara plangere nicio zi de spitalizare rondelli rondelli Am lovit un pieton pe trecerea de pieton, acesta a fost zgariat, nu a stat internat nici o zi. Pansat, eliberat. Mi-a fost deschis dosar. Mi-a fost retinut ... (vezi toată discuția)