avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator angajat cu contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator angajat cu contract

Buna seara!
Sunt administratorul unei societati si actionar unic,societate care are ca activitate principala comertul. Am un angajat cu contract de munca pe jumatate de norma si intrebarea mea este daca sunt si eu obligat sa ma angajez cu contract de munca.(in cazul controalelor de la ITM am inteles ca se cere).Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:21, 29 Februarie 2012
Daca sunteti administrator va puteti desfasura activitatea in baza contractului de mandat , nefiind obligatoriu sa aveti incheiat si c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca noi-societate la inceput Mihail Preda Mihail Preda Buna ziua S.C. apartine nei doamnei x, administrator fiind sotul dansei. Precizez ca s.c. nu a avut niciodata activitate. Daca se incepe activitatea ar ... (vezi toată discuția)
Asociat 33%srl. poate lucra fãrã contract ? whynotsteff whynotsteff Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde ... (vezi toată discuția)
Revisal MariaRamona MariaRamona In cazul societatilor cu raspundere limitata, este obligatorie introducerea administratorului in Revisal? Multumesc! (vezi toată discuția)