avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

In cazul societatilor cu raspundere limitata, este obligatorie introducerea administratorului in Revisal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 3 Aprilie 2013
Daca are contract de munca intocmit , deci are statut de angajat , se trece in revisal .
Nu are contract de munca incheiat, de aceea vreau sa stiu, daca este obligatoriu sa incheie acest contract, nefiind societate pe actiuni

Si daca administratorul poate fi desemnat ca persoana care poate transmite Revisal?

Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Administratorul isi poate desfasura activitatea in baza contractului de mandat, nefiind obligatoriu sa i se incheie c.i.m.

Administratorul poate fi desemnat ca persoana care sa completeze si sa transmita REVISAL -ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat nicusan nicusan un salariat a fost num it administrator cu contract de mandat (management privat) la o alta societate comerciala cu capital majoritar de stat. ce formalitati ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 1916alexandru 1916alexandru Deoarece ma aflu intr-o situatie dificila si nu stiu cum sa procedez va rog sa ma ajutati.Pe scurt una din salariate a iesit la pensie si insista sa fie ... (vezi toată discuția)
Completare revisal gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Am si eu o intrebare la dvs.Societatea noastra are 2 salariati angajati la sediul social.De curand si-a deschis un punct de lucru.Aici vrea sa ... (vezi toată discuția)